Overslaan en naar de inhoud gaan

Meedenken, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Dat kenmerkt de werkwijze van Geras.

Geras is een toonaangevende eigentijdse bouwer De specialist in het bouwen van uw droomwoning. Met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie, gedrevenheid en volmaakte afwerking kunt u rekenen op een perfect naar wens uitgevoerde opdracht.

Ieder project word met gedegen voorbereiding, intensief klantcontact en flexibiliteit aangepakt en opgeleverd. Voor ons en onze medewerkers is bouwen een tweede natuur en daardoor een vanzelfsprekende uitdaging.

Uw visie is onze visie!

Uw droomhuis realiseren is één van de belangrijkste stappen in uw leven. Dat begrijpen wij als geen ander. Uw toekomstig woongenot hangt af van een zorgvuldige, optimale uitvoering van uw wensen en plannen. Juist dit is de kracht van Geras.

Wij werken samen met U aan een soepel en vakkundig bouwproces. Dat betekent dat wij niet alleen uitvoerend zijn, maar tegelijkertijd uw adviseur en regisseur van het bouwproces. Hierbij staan natuurlijk Uw wensen centraal.

Natuurlijk moet Uw droomhuis ook betaalbaar blijven, daarom houden wij ons aan de afspraken omtrent uw planning en budget.

Certificeringen