Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Geras - voor het bouwen van villa's
  Villa bouwen

Villa laten bouwen

Wanneer je je villa laat bouwen door Geras, kun je rekenen op iets bijzonders. We zijn continu bezig met op maat gemaakt vakwerk en bouwen woningen die net zo uniek zijn als de bewoner(s). Daarom hebben wij als villa bouwer niet één specialisme, maar meerdere. 

Misschien weet je al precies wat je wilt en kom je bij ons langs met je ontwerp en architect. Maar misschien ook niet en heb je juist behoefte aan deskundig advies. Wij staan je bij in alle belangrijke keuzes zoals stijlen, de juiste vakmensen, materialen, indeling en duurzaamheid. Er komt genoeg op je af wanneer je je eigen villa laat bouwen, daarom maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk.

Samen jouw villa bouwen
 

Bouwen met vertrouwen

Vertrouwen vinden we het allerbelangrijkst. We nemen je alle zorgen en regelwerk uit handen, maar uiteraard staan jouw wensen altijd centraal.  Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken en nergens achteraan te gaan. Jij vertelt ons wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat wij een woning bouwen die aan al je wensen voldoet en je verwachtingen overtreft.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met oog op de toekomst. Wij geven daar samen met je architect graag concrete invulling aan. Zo kunnen we diverse bouwmaterialen en producten toepassen die verantwoord geproduceerd zijn en geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Bouw je passief, energieneutraal, bijna energieneutraal (BENG) of nul-op-de-meter? 
Ook daar hebben we de nodige ervaring en kennis voor in huis. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Wij bouwen jouw droomvilla

De woning van je dromen laten bouwen is een belangrijke stap. Wij begrijpen dat als geen ander. Samen realiseren we precies wat jij voor ogen hebt en binnen de voorwaarden die voor jou belangrijk zijn.

 • Geras - Villa Bouwen
  Villa bouwen Of je nou precies weet wat je wilt of alleen nog maar een droom hebt: wij werken je bouwplannen graag met je uit en staan je van begin tot eind bij. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat?
  Lees meer
 • Geras - Villa Verbouwen
  Villa verbouwen Zorgeloos verbouwen? Het bestaat écht. Ook je villa verbouwen kun je aan ons overlaten. Een intensieve klus, maar we nemen je graag al het regelwerk uit handen.
  Lees meer