Overslaan en naar de inhoud gaan

Een nieuw huis bouwen.

Een nieuw huis bouwen is een beslissing die de meeste mensen slechts één keer in hun leven nemen. De nieuwbouw van een exclusieve woning als een villa met rieten kap of woning in boerderijstijl is een unieke onderneming. Geras Aannemersbedrijf B.V. in Diessen begeleidt u persoonlijk zodat uw droomwoning gerealiseerd kan worden.

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve nieuwbouw, bijvoorbeeld huizen in boerderijstijl, moderne villa’s met rieten kap en eigentijdse, klassieke villa’s. Terwijl wij u helpen tijdens het bouwproces, staan uw wensen centraal en houden wij de materialisatie, afwerkingsniveaus en planning flexibel. We kunnen dus de nieuwbouw organiseren in de vorm van ‘ruwbouw’ tot aan volledig ‘turn key’.

Een nieuw huis bouwen in een prettig samenwerkingsverband.

Wij willen zo vroeg mogelijk met de nieuwbouw beginnen wanneer u besluit een nieuw, vrijstaand huis te laten bouwen door ons. Door een goede voorbereiding zijn wij samen met onze opdrachtgever in staat om de juiste producten en materialen met een goede prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Bovendien kan praktische vereenvoudiging van detaillering ook nog eens kostenbesparend zijn. Wij werken uiteraard altijd binnen het door u gewenste budget, dat we graag samen met u vaststellen tijdens de voorbereidingen van de bouw.

  • Bouwen is onze tweede natuur

Een moderne villa, een huis in boerderijstijl of met rieten kap.

Bij Geras maken we alles mogelijk.
 

Tijdens het gehele bouwproces staat uw toekomstige droomwoning centraal. Met andere woorden, wij bouwen volledig klantgericht en werken met een deskundig en betrouwbaar bouwteam dat rekening houdt met uw wensen. Als aannemer in de nieuwbouw werken we niet met aanbestedingen. Dit heeft als voordeel dat er snel duidelijkheid is over de kosten, dat u meer zicht heeft op het bouwproces en dat uw nieuwe ideeën gedurende het proces eenvoudiger kunnen worden toegepast.

Door middel van frequent overleg tijdens het bouwen van een nieuw huis, bewaken we met elkaar de planningen en stellen prioriteiten om de hoge kwaliteit en het gewenste eindresultaat te waarborgen. Met een open en transparante communicatie gaat u gegarandeerd een prettige bouwtijd tegemoet.

Neem contact op en bespreek uw wensen en ideeën.

Kortom, zoekt u een aannemer die zeer gespecialiseerd is in exclusieve woningen en die tegelijkertijd een uitstekende persoonlijke begeleiding biedt? En heeft u op het gebied van nieuwbouw al inspiratie voor uw nieuwe woning in boerderijstijl, met rieten kap of een met een stijlvolle, eigentijdse uitstraling?

Neem dan contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken. Bel hiervoor naar 013 - 516 97 50. Ook voor de verbouw van uw huis kunt u contact met ons opnemen voor vragen of om en een afspraak in te plannen.